image15

Mobicom Name TAG

Yderligere oplysninger

Til Mobicom Controle Tower, er det muligt at tilfører funktionen for TAGs.

Det betyder at man vil kunne lokalisere personer, produkter, køretøjer, osv. 

Mobicom Name Tag, er udviklet som et navne skilt, men med indbygget elektronik, som muliggøre at man kan se hvor personen befinder sig, samt vil det være muligt at kunne åbne døre, hvis man har tilladelse til et given område. 

Man kunne tænke tanken at en gæst befinder sig i f.eks. en bygning, og kun har adgang til få områder, på sin vej op til en person, eller at gæsten får anvisninger på sin mobiltelefon, hvilken vej han skal følge. Der er 2 års batteri levetid.


Vores TAG fungere via BLT som kommunikere med vores app, eller moduler der er installeret rundt i bygningen, eller pladser. 


Vores TAG er et badge-lignende batteridrevet Bluetooth Low Energy-beacon, baseret på ny generation BLE chip Nordic nRF52. Det understøtter samtidig flere teknologier: iBeacon, Eddystone (fuld support, med GATT og EID), Quuppa.

Takket være sin ultra-slanke form kan BlueBeacon Card bæres som et identifikationskort til personale eller hængt på stativer eller produkter. Ved at bruge det interne accelerometer kan det konfigureres til automatisk at gå i lavt strømtilstand for batteribesparelser. 

Vores TAG er vandtæt og drevet af et tyndt ikke-udskifteligt lithiumbatteri, der garanterer en lang levetid. Derudover kan den integrere en valgfri NFC NTAG2-tag.

Lær mere

Dette er et forhåndsvisningssted til indhold, som du kan bruge til at gøre dit publikum interesseret i hvad du har at sige, så de ser frem til at lære og læse mere. Tag den mest interessante detalje, som vises på siden, og skriv den her.

Få flere oplysninger